Aircraft System Engineer

Omschrijving: De engineering afdeling van opdrachtgever is op zoek naar een ervaren en allround Aircraft System Engineer voor de periode van 6 maanden met mogelijkheid tot verlenging. Ervaring op het gebied van Interiors en of Avionics op de typen B737NG, B676 en B787 is een pre.

In de functie van Systems Engineer ben je met het team verantwoordelijk voor het coŲrdineren van alle vliegtuigsysteem gerelateerde zaken voor alle onder de AOC (Air Operations Certificate) van opdrachtgever opererende vliegtuigen, met als doel dat de vliegtuigsystemen zo optimaal mogelijk en conform de vereisten functioneren.

Je signaleert knelpunten met betrekking tot vliegtuigsystemen en levert ondersteuning bij het oplossen van deze knelpunten. Je gebruikt hiervoor onder andere de AMOS database en reliability data. Ook beoordeel je Service Bulletins (SBís) en Airworthiness Directives (ADís) en stel je workorders op om SBís en ADís te laten uitvoeren. Je bereidt modificaties en reparaties voor en begeleidt deze zonodig. Daarnaast lever je een bijdrage aan het beheer en de uitgifte van software voor onze vliegtuigen (avionics/sytems).

Plaats: Schiphol

Sector: Transport / Luchtvaart

Niveau: HBOCode 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam