Medewerker Crew Indeling (tijdelijk)

Omschrijving: Zit plannen en organiseren in jouw bloed? Heb jij ervaring in een soortgelijke functie? Dan is deze tijdelijke vacature iets voor jou.

Deze vacature betreft een tijdelijke vacature van 6 maanden.

Als Crew Scheduler ben je verantwoordelijk voor het tijdig en correct opstellen van de roosters van de cabine- en cockpitbemanning. Je zorgt voor een effectieve en efficiŽnte crewindeling voor alle vluchten op basis van de vastgestelde vluchtschemaís en de vereiste trainingen binnen de wettelijke en arbeidsvoorwaardelijke eisen en de standaard en bepalingen van opdrachtgever. Indien mogelijk houd je rekening met individuele wensen en verzoeken.
Daarnaast behoren tevens tot jouw taken het plannen, organiseren en bewaken van alle grond- en lijntrainingen en checks, waaronder ook instructeurstrainingen, omscholingstrajecten en upgrade trainingen, voor de (aankomende) cabin en cockpit crew van opdrachtgever, inclusief de bijbehorende administratie, informatievoorziening en communicatie.

Je bent onderdeel van het team van Schedulers, met elkaar zijn jullie tevens verantwoordelijk voor allerhande andere werkzaamheden die voorkomen op de afdeling.

Plaats: Schiphol

Sector: Transport / Luchtvaart

Niveau: HBOCode 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam